keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Täällä taas vai pitäisikö sanoa, että back on business

Vietettiin oikein kunnon kevätloma. Kipparin pääsiäinen meni kotona herkutellessa. Grillikausikin tuli avatuksi.
Tuore parsa kuuluu kevääseen. Tässä sitä on tarjolla kylmäsavustetun lohen kanssa.

Kipparispecial grillissä: Broilerivartaita, paprikan ja herkkusienien kera sekä pekoniin käärittyä parsaa.
Työmaallakin tosin tuli käytyä. Pitäähän sitä paattia vahtia, ettei karkaa omille teilleen ja aina siinä riittää pientä laittoa.

Eilen aloitettiin Bärbelin kanssa kalastus ja uusi trooli ajettiin sisään. Pari lyhyttä vetoa ja saatiin pyydys trimmatuksi. Kalaakin tuli liki 30 tonnia. Hyvä alku, nyt toivotaan pitkää kylmää kevättä. Näin saataisiin sesonkia pidennetyksi. Markkinatilanne vaikuttaa kyllä aika haasteelliselta, mutta sen kanssa on vain elettävä, vaikka päivä kerrallaan.
Bärbel laskee uutta Gloriaa

Parin tunnin vedon jälkeen ollaan jo troolia nostamassa.
Paella on yksi kipparin grillin perusruokia. Tässä paellaa lusikalla kupista, tuli otetuksi kotoa mukaan vähän paatillekin,




2 kommenttia:

  1. Paatin Kippari taitaakin olla myöskin Grillimestari, lieneekö Huovarilta löytyy grilli??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viime vuonna meillä oli sellainen täällä, mutta pilallehan se lopulta hapettui. Uutta ei ole vielä ehditty hankkimaan. Mielessä on kyllä käynyt, kun ilmat on lämmenneet. Vesi on kuitenkin vielä aika kylmää ja jos vähänkin tuulee, niin pipo on täkillä liikuttaessa tarpeen

      Poista