perjantai 5. syyskuuta 2014

Huovarin pohjakaiset, tai harjakaiset

Noin viikko sitten saimme paatin pohjan kuidutetuksi. Kippari lupasi pitää harjakaiset, tai pohjakaiset, Hotelli Svean (linkki:  Hotell Svea ) ravintolassa. Kuuden ruokalajin illallisesta oli puhetta ja keittiömestarin kanssa sellainen rakennettiin. Tänään sitten päästiin porukalla Svean valkoisella liinalla katetun pöydän ääreen nauttimaan työmme tuloksista.

 
Huovarin pohjakaismenu
-------

Kvällens Meny 
4 september
Troolari Huovari / Hotel Svea Simrishamn

Skagen Toast toppad med stenbitsrom
Vin: Mc Pherson, Chardonnay

Rödbetsoppa med Chèvre toast
Vin: Glen Carlou Cabernet Sauvignon

Hälleflundra med skirat smör, färsk pepparot samt stuvad fänkol
Vin: Mc Pherson, Chardonnay

Citronsorbet à la Margarita
Vin: Muscat Beaumes De Venise 

Tournedos med smörstekta kantareller och primörer
Vin: Campoalto Valpociella Ripasso

Tre sorts chokladdessert
Vin: Tommasi Recioto della Valpociella

--------

Iloinen pöytäseurue: Per, Jussi, Seppo ja Mats-Olle


Skagen Toast toppad med stenbitsrom
Tässä vaiheessa illallista ollaan Citronsorbet á la Margaritassa.
Ruoka ja juomat olivat  erinomaisia. Pienen seurueemme tunnelma oli mitä leppoisin. Niin, ja eihän sieltä malttanut ilman sitä yhtä viskiäkään kämpille lähteä.

Kiitos Jussi, Mats-Olle ja Per! Työ työ telakassa on ollut välillä raskasta, mutta Teidän kanssa sitä on ollut kevyttä tehdä.



1 kommentti:

  1. Upeat juhlat! Tätä lukiessa alkoi oma aamukahvi maistta vähän kateudenkitkerältä, mutta kyllä olette heinot pohjakaisjuhlanne ansainneet!

    VastaaPoista