torstai 25. helmikuuta 2016

Jussi raportoi Airistolta

Jussi raportoi Airistolta: Kelit on  hyvät ja kalaa on tullut. Ei mitään turhia jorinoita. Tärkeimmät asiat lyhyesti ja ytimekkäästi.

Kyllä tuosta aina jotain pyydykseen menee. Tänään kuulemma saalista tuli parikymmentä tonnia. Hyvä hyvä!
Helmikuun lopun kuulautta Airistolta
Rannalta katsoen näyttää siltä, että kyllä Jussista kelpo kippari kalapaattiin tulee. Vähän yli parikymppinen kaveri ja täysin suvereenisti jo vetää paritoolin siipeä. Miettikää sitä!

maanantai 22. helmikuuta 2016

Nuori kippari tuulettaa

Eilen saatiin paatille täkkärin tuuraajaksi Jussin hyvä ystävä Jokke. Hän on vanha konkari näissä hommissa. Jussi näytti päivän kuluessa mitä täkkärin (kansimies/kalastaja) hommiin Troolari Huovarilla kuuluu.

Jussi tuulettaa räntäsateessa. Jokke ohjaa vetovaijereita vaijerivinssillä.
Ja mikähän oli Jussin eilisen tuuletuksen syy? Ei tuuletettu Rauman Lukon jääkiekkomenestykselle tai suomalaiselle hiihtourheilulle. Vaan.. Tänään nuori kippari ottaisi ensimmäistä kertaa Huovarin päällikkyyden.

Ei malttanut "vanhempi kippari" kokonaan olla seuraamatta paattinsa kulkua. Jotenkin tuo tietokone ihan omia aikojaan meni AIS jälkiä seuraamaan.
Ja illan Whats App viesti kertoi lyhyesti: 27 tonnia. Hieno aloitus ja olivathan Rokkiallin Aivo ja Kimmo tietenkin vankkana kokenneena tukena Jussin ensimmäisellä omalla kalastusmatkalla.