keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Meitä koetellaan

Kolme päivää on kalastettu. Saalista muutama tonni. Kaverilla ongelmia ja jouduttiin hinaamaan paatti satamaan. Onneksi ei kuitenkaan mitään fataalia. Troolikin menee taas vaihtoon. Sivusaalista: ruuhenpuolikas, verkkoankkureita ym ym.

Silakat on kateissa. Ei taida oikein kollegoillakaan olla kehumista. Näitä hetkiä tulee ja menee. Jos jotain positiivista, niin tämän päiväinen sää sentään oli kaunis. Huomenna on tietenkin jo parempi, vai pitäiskö tehdä NEA:t ja pitää lomaa.

FINNSAILOR meinaa tulla meidän styyrhyttiin

Ohi meni. Ei pelattu laivanupotusta. No, kyllä tämä oli ihan etukäteen sovittu sivuutus.
Videokuvaaja odottaa actionia. Jahka opitaan niin saatte nähtäväksenne reality TV:tä tai dokusåppaa eli tosiTV:tä Huovarilta

tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hanka - Airisto - Hanka

Viihtyisä Krampinrauma pitää meitä otteessaan, eikä meinaa millään päästää menemään. Männäviikon keskiviikkona tänne jo saavuttiin, ja vielä täällä.

Torstaina sukeltajat nyki nauloja paatin kupeista. Perjantai meni Naantalin kylpylän kokoustiloissa. Lauantaina tultiin paatille ja lähdettiin kalaan. Mutta, kalatpas olivatkin menneet piiloon. Mistään ei löydetty, vaikka lähiseutujen jokainen nurkka etsittiin. Lähdettiin kotiin.
Maanantaiaamuna tehtiin uusi yritys. Laitettiin trooli mereen ja vedettiin, vaikkei oikein mitään nähtykään. Nauvolainen "NEA" troolarikin valitteli huonoa näyttöä luotaimessa ja sen kippari meinasi lähteä lomalle.
Tyhjän saa pyytämättäkin.
Tyhjää on. Silakat on löytäneet hyvät piilot.

Suuri ja paha susi, eikun Finnlinesin FINNKRAFT meinaa haukata pienen NEAn. Joutuuko BÄRBEL seuraavaksi hukan suuhun?
Eilinen päivä meni kansainvälisten öljy-yhtiöiden tukemiseen. Edes löpörahoja ei taidettu tienata. Yöksi Krampinraumaan ja tänään taas aamulla liikkeelle. Melkein yhtä surkea päivä. Eikun, taas takasin ja stand by huomiseen. Periksi ei anneta, mutta kyllä huomenna jo taidetaan mennä Laupusiin, vaikka mikä tulisi.