Noin viikko sitten saimme paatin pohjan kuidutetuksi. Kippari lupasi pitää harjakaiset, tai pohjakaiset, Hotelli Svean (linkki:
Hotell Svea ) ravintolassa. Kuuden ruokalajin illallisesta oli puhetta ja keittiömestarin kanssa sellainen rakennettiin. Tänään sitten päästiin porukalla Svean valkoisella liinalla katetun pöydän ääreen nauttimaan työmme tuloksista.
| |
Huovarin pohjakaismenu |
-------
Kvällens Meny
4 september
Troolari Huovari / Hotel Svea Simrishamn
Skagen Toast toppad med stenbitsrom
Vin: Mc Pherson, Chardonnay
Rödbetsoppa med Chèvre toast
Vin: Glen Carlou Cabernet Sauvignon
Hälleflundra med skirat smör, färsk pepparot samt stuvad fänkol
Vin: Mc Pherson, Chardonnay
Citronsorbet à la Margarita
Vin: Muscat Beaumes De Venise
Tournedos med smörstekta kantareller och primörer
Vin: Campoalto Valpociella Ripasso
Tre sorts chokladdessert
Vin: Tommasi Recioto della Valpociella
--------
|
Iloinen pöytäseurue: Per, Jussi, Seppo ja Mats-Olle |
|
|
|
Skagen Toast toppad med stenbitsrom |
|
Tässä vaiheessa illallista ollaan Citronsorbet á la Margaritassa. |
Ruoka ja juomat olivat erinomaisia. Pienen seurueemme tunnelma oli mitä leppoisin. Niin, ja eihän sieltä malttanut ilman sitä yhtä viskiäkään kämpille lähteä.
Kiitos Jussi, Mats-Olle ja Per! Työ työ telakassa on ollut välillä raskasta, mutta Teidän kanssa sitä on ollut kevyttä tehdä.