Huovarin pohjakaismenu |
-------
Kvällens Meny
4 september
Troolari Huovari / Hotel Svea Simrishamn
Skagen Toast toppad med stenbitsrom
Vin: Mc Pherson, Chardonnay
Rödbetsoppa med Chèvre toast
Vin: Glen Carlou Cabernet Sauvignon
Hälleflundra med skirat smör, färsk pepparot samt stuvad fänkol
Vin: Mc Pherson, Chardonnay
Citronsorbet à la Margarita
Vin: Muscat Beaumes De Venise
Tournedos med smörstekta kantareller och primörer
Vin: Campoalto Valpociella Ripasso
Tre sorts chokladdessert
Vin: Tommasi Recioto della Valpociella
--------
Iloinen pöytäseurue: Per, Jussi, Seppo ja Mats-Olle |
Skagen Toast toppad med stenbitsrom |
Tässä vaiheessa illallista ollaan Citronsorbet á la Margaritassa. |
Ruoka ja juomat olivat erinomaisia. Pienen seurueemme tunnelma oli mitä leppoisin. Niin, ja eihän sieltä malttanut ilman sitä yhtä viskiäkään kämpille lähteä.
Kiitos Jussi, Mats-Olle ja Per! Työ työ telakassa on ollut välillä raskasta, mutta Teidän kanssa sitä on ollut kevyttä tehdä.
Upeat juhlat! Tätä lukiessa alkoi oma aamukahvi maistta vähän kateudenkitkerältä, mutta kyllä olette heinot pohjakaisjuhlanne ansainneet!
VastaaPoista