tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hanka - Airisto - Hanka

Viihtyisä Krampinrauma pitää meitä otteessaan, eikä meinaa millään päästää menemään. Männäviikon keskiviikkona tänne jo saavuttiin, ja vielä täällä.

Torstaina sukeltajat nyki nauloja paatin kupeista. Perjantai meni Naantalin kylpylän kokoustiloissa. Lauantaina tultiin paatille ja lähdettiin kalaan. Mutta, kalatpas olivatkin menneet piiloon. Mistään ei löydetty, vaikka lähiseutujen jokainen nurkka etsittiin. Lähdettiin kotiin.
Maanantaiaamuna tehtiin uusi yritys. Laitettiin trooli mereen ja vedettiin, vaikkei oikein mitään nähtykään. Nauvolainen "NEA" troolarikin valitteli huonoa näyttöä luotaimessa ja sen kippari meinasi lähteä lomalle.
Tyhjän saa pyytämättäkin.
Tyhjää on. Silakat on löytäneet hyvät piilot.

Suuri ja paha susi, eikun Finnlinesin FINNKRAFT meinaa haukata pienen NEAn. Joutuuko BÄRBEL seuraavaksi hukan suuhun?
Eilinen päivä meni kansainvälisten öljy-yhtiöiden tukemiseen. Edes löpörahoja ei taidettu tienata. Yöksi Krampinraumaan ja tänään taas aamulla liikkeelle. Melkein yhtä surkea päivä. Eikun, taas takasin ja stand by huomiseen. Periksi ei anneta, mutta kyllä huomenna jo taidetaan mennä Laupusiin, vaikka mikä tulisi.

3 kommenttia:

 1. Tuli tänään mieleen, että tuleeko teillä katseltua tuota http://www.tv5.fi/ohjelmat/sarjat/hengenvaarallinen-saalis -ohjelmaa. Välillä hurjaa menoa...

  VastaaPoista
 2. Meillä herrahenkilö seuraa teidän liikeitä Aissista ja ihmetteli et mitähän varten ne tuolla ajelee ees taas... Nyt selvis sekin. Toivottavasti silakat lopettavat kuurupiilonsa pikapuolin!

  VastaaPoista
 3. Hurjaa on meno täälläkin jos amerikkalaiset dramaturgit pääsis kuvaamaan. Jussi hommasi sellaisen otsakameran, action, mikä lie ja sillä on nyt koekuvattu. Ei vielä mitään julkaisukelpoista tosin, mutta opetellaan.

  Silakoitten kuurupiilo sais meidänkin mielestä loppua, ja pian.

  VastaaPoista