keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Juhlapäiviä tiedossa

Tuulta ja myrskyä on pidellyt. Sunnuntaina käytiin merellä ja niin ankeat oli näkymät, että jätettiin kalastamatta. Luvassa oli tuulta ja tuiskua, eikä sekään innostanut jatkamaan.

Paatti on kököttänyt Laupusten laiturissa. Välillä vesi kävi niin korkealla, että se löi laiturin yli ja sähkötkin olivat laiturilta poikki tuntikausia.
Loppuviikosta juhlitaan Suomen itsenäisyyspäivää. Nyt meillä kalastajilla on erityinen syy juhlimiseen: Tasavallan Presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari on päättänyt antaa 6.12.2015 ansioituneille Suomen kansalaisille, naantalilaiselle kalastaja Olavi Sahlstenille ja ja porilaiselle kalastaja Heikki Salokankaalle, Suomen Valkoisen Ruusun ansioristin.

Eikä siinä kaikki, Suomen Ammattikalastajaliiton toimitusjohtaja Kim Jordas saa Suomen Valkoisen Ruusun ritarimerkin.
Troolari Huovarin miehistö onnittelee ansioituneita kansalaisia!

Ja vielä lisää, sokerina pohjalla: Jussista taitaa tulla Troolari Huovarin uusi päällikkö.

Meidän Jussi on saanut Kotimaanliikenteen laivurin ja Kalastusaluksen kuljettajankirja A pätevyyskirjat. Tässä hän vielä odottelee troolin noston aloittamista täkkärinä.
Alla olevissa linkeissä voi tutustua Jussin uusiin pätevyyskirjoihin.
Kotimaanliikenteen laivuri
Kalastusaluksen kuljettajankirja A

Onnittelut Jussille!

Ja ostoskanavan tapaan vielä kaiken kukkuraksi saatiin kahdekasantoista tonnia silakoitakin päivän vedosta. Kyllä meidän kelpaa.


4 kommenttia: