tiistai 4. lokakuuta 2016

Koekäyttö

Lopultakin ollaan saatu koneremontti liki valmiiksi. Eilen Scania jo käynnistettiin. Pieniä polttoainevuotoja tilkittiin tänään. Annettiin masiinan käydä laiturissa oikein kunnolla.

Todiste tästä kauan odotetusta tapahtumasta näytetään oikein videolla.


Koeajolle ei lähdetty. Keli on vaihteeksi oikein kurja. Ei nyt sada sentään, mutta tuulta on reippaanpuoleisesti. Ja näyttää vähän siltä, että tuulia pitää koko viikon.

Tanskalainen viidenvuorokauden ennuste

Paikallinen kymmenen vuorokauden ennuste.
Pidetään siis tuulta. Otetaan siitäkin jotain hyötyä irti. Paatin valovirta on koostumus monesta vuosikerrasta. Konehuoneessa oli esimerkiksi paljon maadottamattomia johdotuksia. Pyydettiin sähkömiehet vaihtamaan johdotukset ajan tasalle.

Uusia johtoja vedetään. Vaaleatukkainen poika on ammattikoululainen. Sähköasentajia koulutetaan vanhemman asentajan ohjauksessa kolme päivää viikossa ja kaksi päivää ollaan koulussa. Siinä varmasti oppii miten työt kuuluu tehdä.

Tämä kuva on eiliseltä. Huomatkaa terveellinen iltapala ja juomaksi Kiviks Musterin vuoden sadon äppelmustia.
Aamulla jätettiin hyvästit Aurora B&B:n viihtyisille huoneille ja runsaalle aamiaiselle. Muutettiin kampeet paatille. Palaillaan pikkuhiljaa kohti tuttuja rutiineja. Näinhän se meneekin mukavasti. Pidetään tuulta. Huomenna pestään konehuone remonttimiesten jäljiltä puhtaaksi ja ainahan sitä pientä laittoa riittää.

Katsellaan merta välilllä tällaisesta vinkkelistä. Meri lyö tuossa paatin vieressä useita metrejä korkean aallonmurtajan yli.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti