torstai 13. huhtikuuta 2017

Pääsiäisviikko

Eilisiltana Jussi laittoi pestit kiinni Tuomaraisten satamassa. Rockall ajoi Merimaskuun. Porukat lähtivät ilmeisen tyytyväisinä pyhien viettoon.

Allo olevien Jussin ottamien kuvien myötä Troolari Huovari toivottaa iloista pääsiäistä kaikille blogimme seuraajille.


Rockall tyynellä harmaalla merellä

Harmautta, sumua ja sadetta on riittänyt

Ja silakoitakin on löytynyt
Paatti on töijätty Tuomaraisten kaijaan. Lossausta aloitellaan.

Saalis on menossa lajiteltavaksi ja on sen vuoksi pakattu 500 kilon astioihin. Rehukalat menisivät suoraan säiliöautoon.
Paattien pyhät päättyvät maanantaina. Kalatehdas tarvitsee raaka-ainetta tietenkin jo ensimmäisenä arkiaamuna.4 kommenttia:

 1. Tänään käytiin broidin pyynnöstä hakemassa silakoita Rockall troolarilta. Broidi halusi halstrattuja silakoita tänään ja huomiseksi paistinkalat. Kimmo ja Aivo ystävällisesti tarjosivat apua silakanhimoisille veljeksille:)

  Kylläpä perhana oli "nokipojat" pitkästä aikaa hyviä. Luulin tehneeni liikaa, mut yhtään ei jäänyt.

  Suosittelen kaikille kokeilemaan halstrattuja silakoita, on ne vaan niin stanan hyviä. Helppoja ja nopeita valmistaa. Tunti tai reilu suolassa perkaamattomina ja sit halsterissa suoraan hiilloksen päälle minuuteiksi. Itse tein takassa leppäklapihiilloksen päällä.

  Kiitokset itseni ja velipoikani puolesta koko paritroolaripoppoolle.

  Yst. terv,

  Rymättylän silakkapummi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo leppähalot tekevät halsterikaloille sen millä niistä tulee viimeisen päälle herkullisia. Minä suolaan ne jälkikäteen ja laitan n 10 prosenttiseen suolaveteen lorauksen etikkaa.

   Olen pahoillani blogin lukijouille harvaksi jääneistä postauksista. Paatit ovat saaneet senverran hyvin kalaa, että olen katsonut viisaimmaksi pysyä maissa. Siinä syy.

   Poista
 2. Jatka, Seppo, ihmeessä silti blogin päivttämistä vaikka rannalla olisitkin! On ollut mielenkiitoista seurata kalastustanne. Ja lisäksi on tullut hyviä merenkulullisia vinkkejä. Minä en ainakaan aja vahingossa paritroolaajien välistä..

  VastaaPoista
 3. Klara vappen, bara vatten, hela natten...
  T: Latosaarelaiset

  VastaaPoista