tiistai 19. marraskuuta 2013

25000

Miestenpäivälounas: Makaroonilaatikkoa ja ketsuppia

Herkullinen lounas ja tyytyväinen kokki.
Otsikon luku 25 000 tarkoittaa sitä, että Te Troolari Huovarin blogin seuraajat olette katsoneet blogiamme 25 000 kertaa sen jälkeen, kun toukokuussa aloimme kertomaan elämästämme täällä paatilla. Eihän tämä mitään muotiblogien rinnalla, mutta aika suurelta määrältä tuo meistä vaikuttaa. Toivottavasti olette tykänneet.

3 kommenttia:

  1. Hittoko noita "muotiplokeja" lukee, tosielämää "reality" tyyliin se olla pitää, jatkakaa vaan samaan malliin, me kyllä lueskellaan.

    VastaaPoista
  2. Seurattu on blogia. Blogi on varsin mielenkiintoinen ja tuo suurelle yleisölle tutuksi kalastuselinkeinoa hienolla tavalla. Toivoisin että käsittelisit blogissasi paljon suomalaisen kalastuksen kestävyyttä ja tärkeyttä monessakin mielessä. Yksi suurimpia ongelmia on se, että nykyihmiset ovat erkaantuneet liiaksi luonnosta ja sellainen ns. näppituntuma ja kosketus siihen on kadonnut. Kun vielä maailmalla harjoitetaan paljon liikakalastusta, syntyy ihmisille herkästi sellainen käsitys että lähtökohtaisesti kaikki ammattikalastus on ryöstökalastusta. Etenkin vapaa-ajankalastajilla on usein tälläisiä mielikuvia joka on hyvin valitettavaa. Kaikki sellainen toiminta joka hälventää näitä ennakkokäsityksiä on tervetullutta. Mielestäni tämä blogi on tässä suhteessa hyvin tervetullut ja toivon että mielenkiintosi jaksaa säilyä sen jatkamiseen.

    VastaaPoista
  3. Suurkiitokset kannustavista sanoista kummallekin kommentin kirjoittajalle.

    VastaaPoista