lauantai 17. toukokuuta 2014

Blogin vuosipäivä

Kolme päivää sitten, keskiviikkona 14.5 tuli kuluneeksi vuosi siitä, kun aloitimme kertomaan elämästämme täällä paatilla. Blogin päivittämisestä ei ole tullut mitään pakkopullaa, vaan siitä on kehittynyt hauska harrastus. Olemme saaneet kannustusta monilta lukijoilta ja se on antanut intoa ja voimaa jatkaa kirjoittamista. Viime vuoden puolella saimme aikaiseksi 126 päivitystä ja kuluvan vuoden aikana niitä on ilmestynyt jo 42. Menneen vuoden aikana blogia on luettu yli kuusikymmentätuhatta (63 000) kertaa eli keskimäärin 1200 kertaa viikossa. Onko se paljon vai vähän, siihen ei osata ottaa kantaa. On se kuitenkin niin paljon, että mielellään tätä päivittämistä jatkaa.


Tämän viikon aikana on saatu hyviä uutisia. Jungmanni Jaakko (on töissä maissa) saa valkolakin ja Jussin ura kalastajana ja merimiehenä on päässyt varsinaisesti alkuun. Jokin aika sitten hän vietti viikon Rauman merenkulkuoppilaitoksen Basic Training kurssilla. Kippari opetti vähän lisää paatin käsittelyä ja nyt meillä on oikea pätevyyskirjamerimies ruorissa.

Jussi esittelee kansimiehen kirjaansa
Meidän pyytämillä silakoilla on edelleenkin menekkivaikeuksia. Nyt on tehty kokonaan uusi markkinaviritys ja viikon aikana nähdään miten äijien käy.
8 kommenttia:

 1. ei kai vaan hintojen dumbpaus alkanut???

  VastaaPoista
 2. Me ei olla dumppaamassa. Pikemminkin helpotetaan painetta.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut Jussille, siitä se ura alkaa...

  VastaaPoista
 4. Onnittelut edellisen Anonyymin akalta ja kissalta kans!

  VastaaPoista
 5. P.S. On se paljon. Huimat lukijamäärät!

  VastaaPoista
 6. Myöhästyneet onnittelut 14.5. johdosta! :)

  VastaaPoista