Savu tammisen Bourbon viskitynnyrin lastuista. Ennen suolausta marinointi Caol Ilan MOCH viskillä. Lohifile Hätälän Rikulta. |
Valmiit tuotteet maistamista vaille, tai vähän kyllä meni skottilaista savustamisen aikanakin. |
Kalastajaperheen sunnuntailounas: savulohta, sienimuhennosta itsepoimituista sienistä ja kyytipojaksi nuorta savuista viskiä. |
Caol Ila
Caol Ila MOCH
Ihankuin Latosaaren Affenilla...Ruuanlaittojuomaa pitää olla. Täällä on kyl vähän miedommat aperitiivit mut kalakin on vain kotoista ahventa...
VastaaPoistaviikonloppu ja lomaakin vielä, eihän sitä kuivin suin
PoistaPaljonko laitat "marinointilientä" filettä kohti ??
VastaaPoistaTökin haarukalla reikiä ja uitan niihin samalla. Ei mene paljoa, tarkoituksena vaan saada häivähdys aromia. Savustaessa kuluu paljon enemmän, ainakin parin sormen leveydeltä.
VastaaPoista