keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Satatuhatta klikkausta

Blogiamme on nyt klikattu satatuhatta (100 000) kertaa. Troolari Huovarin miehistön mielestä se on paljon ja olemme siitä ylpeitä.  Olemme myös kiitollisia seuraajillemme: Positiivinen palautteenne on tuntunut mukavalta ja on kannustanut meitä jatkamaan blogin päivityksiä.

Kippari kiipesi paatin hytin katolle ja kuvasi videolle panoraaman tämän saavutuksen muistoksi.


Nyt iltapäivä on jo pitkällä, troolia nostetaan. Ollaan Airistolla. Pistetään sadan tuhannen kunniaksi Aamu Airistolla soimaan.

Aamu Airistolla, Olavi Virta

3 kommenttia:

 1. Onnittelut blokisaavutuksesta, kivaa blokia on mielenkiintoista seurata.

  Se on kovaa työtä tuo kalastushomma, myötäistä on mutta on myös paljon vastaista. Mukavaa että ootte päässeet taas hommiin kiinni.

  Salon silakkatilanteesta, kalaliike ei ole vastannut 13 ja 18.11 lähettämiini sähköpostireklamaatioihin koskien tuoreen torisilakan laatua. Pitää alkaa harkita jatkotoimia. Ensiksi haetaan roskiksesta perkeet...... Saa nähä miten reklamaatioiden ja jatkotoimien käy.

  Terveisin ja täysiä trooleja ja toimivia lossauksia.

  Honk konkin ukko

  VastaaPoista
 2. Onnittelut 100t rajan saavuttamisesta. Kovaa on homma, mutta luonnonvara-ala palkitsee tekijäänsä konkreettisesti.
  Jatkakaa ihmeessä blogia, minä ainakin klikkailen tulevaisuudessakin.

  Hyvien silakkafileiden puolesta =)
  Micu

  VastaaPoista
 3. Onnitteluni tuon virstaanpylvään saavuttamisesta. Toivottavasti seuraavat 100k tulevat nopeasti, harva blogi nykyään kerää lukijoita niin lujaa kuin Huovari. Kiitos bloggajalle kun kirjoitat vähemmän tunnetuista asioista tavalla, jotka maakravutkin ymmärtävät.
  T. Latosaaren Affena

  VastaaPoista