torstai 4. joulukuuta 2014

Aurinkoa

Koko marraskuu on ollut harmaa, niin harmaa. En edes muista milloin aurinko olisi paistanut. Eilen tälläinen luonnonilmiö saatiin kokea. Ei sitä paistetta niin kovin pitkäksi aikaa riittänyt, mutta jotenkin ihmisluonto sitä auringonvaloa kaipaa. Heti muuttui mielikin valoisaksi.
Aurinkoa Kruununmaan selällä, taustalla Kaltsaari.
Bärbel talviauringossa. Valo on kuin kesäyössä.
Liekö aurinkoinen mieli, vai mistä johtui:. Kalaa saatiin taas kerran ihan hyvin. Oli täysi työ saada ne mahtumaan paattiin. Vähäsen jäi vielä Bärbelillekin.

Kunnollinen kansilasti Laupusissa, ruumakin on täysi. Troolipussi roikkuu silakoita täynnä Bärbelin ahterissa.
Jussi suunnittelee lastin purkua. Mistähän alottaisi?
Tänään on tämän törnin viimeinen kalastuspäivä. Aiotaan viettää itsenäisyyspäivä maissa ja sitten jatketaan Jouluun saakka. Lähes neljä viikkoa on nyt kalastettu taukoamatta. Tuntuu siltä, että pienen tauon olemme ansainneet. Paitsi, aina on sitä pientä remonttia vapaapäivien ratoksi.

Hyvää itsenäisyyspäivää blogimme seuraajille!
1 kommentti:

  1. Joku uutinen kertoi, että Turussa paistoi aurinko marraskuun aikana 5 tuntia, joten torstainen valohoito oli todella tarpeen! Pelkäsin noiden edellisten postausten jälkeen et otsikkona olis ollu "Ei kahta ilman kolmatta". Onneks todistitte, ettei sananlaskut aina pidä paikkansa!
    Hyvää Itsenäisyyspäivää teille ja mukavia vapaita!

    VastaaPoista