torstai 11. joulukuuta 2014

Sähköinen kalastuspäiväkirja

Myrskypäivän ratoksi, tai oikeammin myrskypäivän illan ratoksi saatiin pari vierasta. Tiken Ari ja Ville toivat uuden läppärin paatille ja opastivat dinosaurusten ajalta peräisin olevaa kipparia päiväkirjaohjelman käyttöön. Asiallista touhua. Kerrankin virkamiehet eivät katselleet kelloa. Pääsivät paatilta vasta puolita öin.

Siinä se on: Uusi e-loggbook:Ari opastaa.
Muuten varmaan ihan hyvä systeemi. Ei vain suostunut toimimaan. Ei esimerkiksi löytänyt Bärbeliä parivetokaveriksi. Ei siis sähköisenä aikana voitaisi kalastaa Bärbelin kanssa yhdessä. Aika outoa: Lupasivat nämä Tiken kaverit kyllä korjata ongelman ja ne muutkin esille tulleet.

Siis mikä on Tike. Vastaus löytyy linkistä Tike

Olemme taas merellä. Tuulista on vieläkin: Fagerholmissa puuskissa 18 metriä ja Rajakarillakin 17 metriä sekunnissa. Välillä sataakin kaatamalla. Ankeaa arkea.

5 kommenttia:

 1. Onko tietoa mikä firma tuon ohjelmiston on tehnyt? Meneeköhän koodistojen päivityksellä vai onko ohjelmassa virhe? Jälkimmäinen voi olla vähän hitaampi korjata.

  VastaaPoista
 2. Ei sen tarkempaa tietoa. Liekö tuon Tiken tekosia. Käsittääkseni suomalaiskansalliseen tapaan piti tehdä jotain omaa. Valmiit eivät virkamiehille kelvanneet. Tämä on tosin vain käsitykseni asian tilasta, ei mitään faktaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysypä noilta kuka tuon on tehnyt. Mitä valmiita on olemassa ja onko tietoa miksi eivät kelvanneet?

   Poista
  2. Onhan se käytössä jo lähes kaikissa muissa eu maissa. En tiedä tarkemmin sen suomalaista taustaa ja historiaa

   Poista
  3. Tässähän se on "Lennun" itsensä osittain kertomana: http://www.mmmtike.fi/media/vuosikertomus/2010/web/sahkoinen_kalastuspaivakirja/index.html

   (Muistin tämän keskustelun ja sattumalta törmäsin linkkiin).

   Poista