torstai 16. huhtikuuta 2015

Hitsi vieköön, silakat on hyljänneet meidät.

Tämä viikko on mennyt laskusuhdanteeksi. Saaliit on pienetyneet joka päivä ja samalla troolin vetoaikaa on pidennetty. Tietenkin näin toimien kansantalous pysyy tasapainossa. Meidän tienestit pienenee, mutta kansainvälisten Suomessa toimivien öljy-yhtiöiden myynti kasvaa. Teemme siis edelleen arvokasta kansantaloudellista työtä näin vaalien alla.

Polttoainetta virtaa paattien tankkeihin auringon noustessa.
Löpökuski tykkää. Kysyy: Voinko pian tulla uudestaan?
Huomenna vielä vedetään troolia ja sitten pidetään oikein vapaa viikonloppu. Käydään tietenkin äänestämässä ja partakin vissiin täytyy siistiä parin viikon sängestä.

5 kommenttia:

 1. Ei pidä paikkaansa. Äsken juuri Prisman pakastealtaasta poimin 600g pakastettuja silakkafileitä. Saalis on aina taattu. =)

  Peimarin Paroni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Citymarketin silakkafileet ainakin Salossa ovat aivan mauttomia, ei kannata ostaa. Fileet lienee liotettu ja pesty niin tehokkaasti että myös makuaineet on hävinneet fileerausprosessiin. Salosta ei silakkaa talouskalana saa.
   Tämmössi kirjotti Honk konkin ukko Salosta

   Poista
  2. Eikö Aspilta toriltakaan saa enää silakoita?

   Poista
  3. Ei niissä pakastekaloissakaan mitään vikaa ole. Kalaruoka on aina paikallaan.

   Poista
  4. Aspi ilmoitti syksyllä että "tuoreita" silakoita ostetaan heiltä torilta vain lemmilkkieläimille, ei ole torilla senjälkeen asioitu. Kun Salon torilla on vain yksi kalakauppias ei valinnanvaraakaan ole. Lidlin tai Citymarketin lohet on sitten ostoslistoilla.
   Semmotti, T: honk konkin ukko

   Poista