perjantai 10. huhtikuuta 2015

Journalismia paatilta

Toimittajaopiskelija hyppäsi aamutuimaan paatin kyytiin. Turun ammatikorkeassa journalismia opiskelevan Iidaliisan takoituksena oli tehdä muutaman minuutin haastattelufilmi troolari Huovarin miehistöstä.
Journalistiopiskelijamme ei sentään ollut ihan tuntematon. Likka on kipparin keskimmäinen. Valloitti heti styyrhyttiin päästyään isän valtaistuimen. Minkäs sille mahtoi.
Rockallin kippari Kimmo valitteli aamulla troolia mereen potkiessaan kaunista tyyntä keliä: Aina, kun meillä on joku kuvaaja tai lehtimies tai kuka tahansa mukana kalaretkellä, on sää mitä parhain. Ei tällaisella säällä voi mitenkään saada oikeaa kuvaa meidän työstä. Tuulta pitää olla ja räntää kuuluu sataa vaakasuorassa suoraan silmiin. Ja pimeääkin saisi olla.

Valmiina kuvauksiin. Tapahttuko täällä jotain ja missä?
Nuoret ja älypuhelin. Ilman ei pärjää hetkeäkään.
Toivottavasti saamme joskus nähdä valmiin työn. Päästiin Jussin kanssa oikein filmille ja kyllä ainakin linnkki valmiiseen työhön jaetaan sitten joskus.

Turun AMK medianomit


5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei hullumpi, vaikka kaikissa ammateissa on myös niitä ei niin hienoja puolia.

   Poista
 2. Miksi olette siirtyneet Rymättylän saaristosta Iniön vesille? Onko silakkaa paremmin? Trooleja ei ainakaan tunnu säästyvän.

  Peimarin Paroni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri eilen olivat Rymättylän vesillä eli Länsiaukolla.

   Pasi

   Poista
 3. Sinne on mentävä mistä kuvittelemme kalojenkin menneen. Aika kovassa liikkeessä ovat olleet viime päivinä.

  VastaaPoista