maanantai 2. marraskuuta 2015

Troolaamassa

Pitkästä aikaa olemme päässeet työn touhuun. Ainakin trooli on meressä ja kova yritys menossa Äggskärien pohjoispuolella. Matkaanlähtö vähän viivästyi aamulla. Syynä tähän oli se vietävän sähköinen kalastuspäiväkirja. Se ei suostunut toimimaan ennekuin kilautettiin kaverille, joka osasi hommansa.

Lopulta päästiin apajille ja nyt on siis kalastus käynnissä. Todisteeksi laitamme kaksi valokuvaa uuden lookin saaneesta Rokkiallista.7 kommenttia:

 1. Rokkialli näyttää rehvakkaammalle kuin pieni Bärbel. Saatte mahtumaan enemmän kalaakin. Vetäkäähän rutkasti saalista ennen tammikuun 17pv jolloin kristallipalloni mukaan jäät estävät troolauksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että pallo näyttäis väärin. Ristiriitaisia nämä meidän toiveet: Nyt pitäis tulla kylmää silleen sopivasti. Ja talvi sais olla leuto. Pieniä pakkasia vain ja jäät saisivat pysyä poissa.

   Poista
  2. Nyt kun teillä on kaksi isompaa paattia niin oletteko harkinneet mennä saaristosta pois troolaamaan parivetoa jos jäitä pukkaa sinne?

   Poista
  3. No, ei nää nyt mitään isoja ole.

   Poista
  4. Kuka tuolla Affenanmaan pohjoispuolella Selkämerellä omistaa kalavedet? Siellä näyttää aika paljon kalastavan Ukista, Raumalta ja Porista olevia aluksia.

   t: Latosaaren Affena

   Poista
  5. EU 12 mpk ulkopuolella. ts Suomi ja Ruotsi

   Poista
 2. Oj va fin min båt har blivit, kan jag köpa den till baka?

  VastaaPoista