tiistai 7. helmikuuta 2017

Tauko

Päätettiin pitää vähän aikaa taukoa. Muutamaksi päiväksi on luvattu pakkasia ja selät jäätyvät vauhdilla. Pintavesi on kylmää, Tuulen tyyntyessä jäätä alkaa muodostumaan välittömästi. Vielä siitä ei ole ollut pahemmin haittaa. Saamme sitten viikonlopun jälkeen nähdä mitä Saariston kalastusalueilla on tapahtunut.

Pikku troolarit on ajettu Naantalin satamaan, Sinne on paljon liikennettä. Väylä pysyy pienillekin paateille kulkukelpoisena pitkään.
Meren jäätyminen ei ole syynä tämänkertaiseen taukoon. Kalantulo meni erinomaisen heikoksi. Joskus vain käy niin ja nyt odotellaan hetki. Kyllä ne silakat taas löytävät tiensä meidänkin apajille.

Siihen uskotaan ja sitä odotettaessa  mennään Jussin kanssa ruotsinlaivalle risteilemään. Eihän sitä malta maissa pysyä. Tulee sinne laivalle muitakin kalastajia kymmenittäin. Taitaa olla baarin edusta torstaiaamuna  suomuja täynnä.

8 kommenttia:

 1. Moro Kippari

  Olette vissiin Bornholmissa käyttäneet jotain tiettyä yritystä pelastuslautanne huoltoon? Ilmeisesti asiantuntemuksen ja hinnan vuoksi.

  Olisiko antaa linkkiä kyseiseen yritykseen, kun itse tarvitsisin uusia pelastuslauttoja ja Vikingin hinnat sopinnee paremmin Viking Linelle.

  Yst. terv,

  Rymättylän silakkapummi

  VastaaPoista
 2. Valokuvassa kuorma-auton perässä lukee firman nimi: http://www.bornholmsflaadeservice.dk/

  VastaaPoista
 3. Pasi on aivan oikein löytänyt firman nettiosoitteen. Firman nimi on Bornholms Flådeservice Aps ja löytyy Allingen kunnan Tejnin kylästä. Uusin vanhan Viking lautan jokunen vuosi sitten ja Suomeen verattuna vaihdon kustannus oli merkittävästi edullisempi.

  VastaaPoista
 4. Vai "vähän taukoa"? ;=)

  VastaaPoista
 5. Pistäytyikö blogin seuraajista kukaan lauantaina 4.3. Röölän nuottasilakkamarkkinoilla?
  Mitä mieltä olitte tapahtuman annista?

  Peimarin Paroni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin vastaus pelastuslauttakysymykseen, eli kiitos vinkistä. Tuntuu halvoilta noi hinnat.

   Rymättyläläisenä kävin tietty kannattamassa "nuottasilakkamarkkinoita". Silakat olivat sen verran punaisia, etteivät ainakaan mimulle kelvanneet.

   Väkeä oli kuitenkin ihan tungokseen asti ja mukaan tarttui palvilihaa ja savusilakoita. Kiva tapahtuma, joka tullee toistumaankin. Vielä kun sinne saataisiin kalat Rymättylän vesiltä....

   Terv, Rymättylän silakkapummi

   Poista
 6. Kävitte eilen tekemässsä kierroksen apajilla. Oliko liikaa jäitä vai liian vähän kaloja?
  T. Latosaaren Affena

  VastaaPoista
 7. If this individual registered with your regional athletics tavern your dog under no circumstances dreamed that he or she would certainly land up a strong Olympic winner. http://h6o0gtwhb6.dip.jp https://imgur.com/a/J5H6K9n https://imgur.com/a/wqFfXwp https://imgur.com/a/unxuFWt https://imgur.com/a/ZagQYmw https://imgur.com/a/cd68irY https://imgur.com/a/nYHLaHv

  VastaaPoista