keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Auringon nousu

Eilen Raimo kommentoi facebookissa meidän auringonnousukuvia. Siitä intoutuneena otettiin niitä tänään lisää. Tähän aikaan vuodesta aurinko nousee kaakon suunnalta ja kuvat on otettu Rymättylän länsipuolella Taipaluksen ja Iso-Anostin lähellä yhdeksän ja kymmenen välillä.

Aamu sarastaa Taipaluksen pohjoispuolella
Muista kuvasarjan kuvista poiketen tämä on otettu lounaan suunnalle. Juuri noussut aurinko värjää läntisen taivaan pilviä vähän iltaruskon tapaan.

Päivä on valjennut
Ja, jottei totuus unohtuisi, miksi täällä ollaan. Silakoita jahtaamassa tietenkin ollaan ja laitetaan tähän loppuun taas pari kuvaa yhdenlaisista joulusilakoista ála Chef Jussi.


6 kommenttia:

 1. Alkaako Huovari jo päästä paljon puhuttuihin täkkilasteihin nyt vesien viilennettyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, voi, kaukana siitä. Ei ole kehumista tässä sesongin alussa.

   Poista
 2. Teillä näyttää olevan aika usein silakkapihvit lounaana, jostain kumman syystä :) Kuinka usein saatte verkkoon sivusaalista kuten siikaa, haukea, affenaa jne?

  T: Latosaaren Affena

  VastaaPoista
 3. Siikaa joskus, ahventa aniharvoin ja haukea ei olla saatu muistaakseni koskaan.

  VastaaPoista
 4. Silakoita pöytään. Salon torilla Aspilla oli torstaina 17/12 ehdottoman hyviä ja tuoreita silakoita. Silakat kirkkaita, suomuja mukana ja vatsanahka niin vahvaa että isommissa tarvittiin veistä avaamiseen. Silakat oli myös isoja, 15-16 senttisiä melkein kaikki. Havainto perkauksessa oli että 80 % oli poikakaloja, missä luuraavat tyttökalat?
  Huovarille oikein satoisaa sesonkia.
  Toivottelee ja kertoilee Honk Konkin ukko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla! Hyvä, että salolaiset saavat taas kunnollisia silakoita.

   Poista