perjantai 15. huhtikuuta 2016

Vaihteeksi viikonlopun viettoon

Kaksitoista päivää on taas vierähtänyt kuin siivillä. Herätykset ammulla viiden maissa ja nukkumaan on päästy ennen puoltayötä. Monta silakkaa on kalastettu,  kirjoja luettu ja vanhoja Hercule Poirotteja katsottu Areenasta.

Peiliä ei ole. Piti ottaa selfie, että näkee missä mallissa lähtee ihmisten ilmoille.
Tunnelmakuvia Kolkon saaren itäpuolelta tältä aamulta. Aurinko on noussut hetkeä ennen kuvien ottamista. Aamuauringon valo on kaunis.
Lisää kuvateksti

Loppuun vielä videoklippi parin päivän takaa. Meri oli aivan tyyni. Rokkialli vetää troolia sisään Ykskarin itäpuolella ja troolin perä nousee lopuksi pintaan. Saalista vedosta kertyi vajaat parikymmentä tonnia. Oli aika normaali päiväsaalis. Tyytyväisiä ollaan ja viikonlopun jälkeen taas palataan näihin maisemiin.


7 kommenttia:

 1. Onkos Huovarilla bläckout, onko kaapattu, ei se varmaan sentään uponnu ole? On hävinny merkki Marine trafick sivulta.
  Mitä muuten merkitsee kyseisellä sivulla kun laivan merkki on haalea?
  Terv Honk konkin ukko

  VastaaPoista
 2. Haalea merkki tarkoittaa vanhaa sijaintitietoa.

  VastaaPoista
 3. Marine Traffic sivua ylläpitää eräänlainen yhteisö vapaaehtoisia seuranta antennien pitäjiä. Se ei ole virallinen ja siksi välillä, jonkun lähivastaanottimen ollessa suljettuna, alusten sijaintitiedot ovat puutteellisia. Luotsien sivuilta näkee varmemmin. Kopioikaa linkki tästä: http://www.finnpilot.fi/ais

  VastaaPoista
 4. Misää uko luurava, ei päästy vilkuttama Amorellalt? Tai kui ne huilava, onks onkelmi tai onks pankkitili täys niinko halpikse Marko?

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Tuli tuossa mieleen kysymys, että miksi troolia vetäessänne Huovari näyttäisi olevan aina oikealla ja Rockall vasemmalla? Onko vaan vakiintunut tapa, vai onko joku "tekninen"selitys? Ja Päijänteeltä muuten muistaakseni löytyy Padasjoelta myös Huovari-niminen saari.JV

  VastaaPoista
 7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista