sunnuntai 21. elokuuta 2016

Simrishamn

Perillä ollaan. Loppumatkasta saatiin myötäisiä virtauksia ja matka taittui hyvin. Säiden herra suosi meitä edelleenkin. Visbyn jälkeen meri oli miltei tyyni aina muutaman mailin päähän päätepisteestä.

Tuolla kaukana näkyy Visby, Gotlannin pääkaupunki. Se on aika lähellä meidän puolimatkaa ja sivuutimme sen eilen klo 18.00.

Visbyn tuntevat ainakin kaikki Peppi Pitkätossun ystävät. Noita hauskoja elokuvia on kuvattu siellä. Näkemisen arvoinen kaupunki ja kaikenkaikkiaan Gotlanti on mielenkiintoinen paikka.

Visby wikipediassa

Todisteeksi siitä, että perille on päästy laitetaan videoklippi sataman suulta. Ajetaan siinä aallonmurtajasta sisään. Meidän paatin rakenne tekee lähietäisyydelle tähystämisen vähän haasteelliseksi, mutta siihen on totuttu.


Nyt lähdetään etsimään suihkua ja huomenna aloitetaan koneremontti. Niin on ainakin tarkoitus.


7 kommenttia:

 1. Heinäkuussa Visbyssä käyneenä pitää olla samaa mieltä kaupungista ja Gotlannista.

  VastaaPoista
 2. Maakrapu kyselee. Huovarin koneremppa, puretaanko kone osiin laivassa ja kasataan vaihto-osilla tai pystyykö koneen nostamaan laivasta kokonaisena muualla kunnostettavaksi?
  Teillä oli nopeusgrafiikan mukaan jonain matkapivänä pelit seis hetken, ongelmia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkkaan on seurattu: Ei ollut ongelmia, mutta varmuuden vuoksi topatiin ja tarkistettiin moottorin öljyt.

   Poista
 3. Henkeäsalpaava reissu jota koko Turku on jännittänyt! Ensimmäinen käännös Raumalla ja toinen siellä kaukana pallon toisella puolella Simris....Kädet täynnä känsiä kun on ruoria käännelty ja naama noessa huohottimen öljystä.Koko seurakunta odottaa jännityksellä onko kiertokangenlaakerissa enään pintaa? Jännityksellä odotamme myös kuvia paikallisista nahkahousuista ja höpöheinän vetäjistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nokeentunut naama huohottimen öljystä. Vedettiin talvella letku reelingin ulkopuolelle. :)

   Poista