keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Näin maa- ja metsätalousministeriö tiedottaa uusista toimijakohtaisista kiintiöistä

Päivitetään tuota edellistä blogipostausta vielä vähän.

Katsokaa alla olevasta linkistä miten Suomen silakka- ja kilohailikiintiöt lakiuudistuksen myötä jakautuivat. Aika pieni joukko niitä on tähänkin asti kalastanut. Ei tämä niin kovin houkuttelevaa työtä ole, että tänne pilvin pimein väkeä olisi ollut tunkemassa.

Maa- ja metsätalousministeriön tiedote


3 kommenttia:

 1. Tuo linkki ei paljoa avannut. Löytyykö jostain julkisuudelle avointa linkkiä, josta selviäisi mm. miten eräät julkkispojat ilman saalishistoriaa saivat kiintiöitä...
  T: Affena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei löydy. Ja ihan yleisenä ongelmanan on se, että ministeriö on julistanut tiedot salaisiksi. Edes omien siirrettävien käyttö-oikeuksien oikeellisuutta on mahdotonta tarkistaa ilman valitusta joka on lähetettävä Turun hallinto-oikeuteen. Sama koskee tälle vuodelle jaettua kiintiötä sillä sehän riippuu siirrettävästä käyttö-oikeudesta. Siis molemmista päätöksistä on valitettava, jos haluaa nähdä onko niiden perusteet oikein. Tyypillistä Maa- ja metsätalousministeriön salailupolitiikkaa. Monissa naapurimaissa nämä ovat julkista tietoa.

   Poista
 2. Epäilen suuresti, että hallinto-oikeus toteaisi tietojen olevan julkisia. Suomessa hallinto monesti pyrkii salaamaan asioita ilman laillisia perusteita.

  VastaaPoista